Kontakt os

En karriere med
ansvar og udvikling

Vi søger ambitiøse medarbejdere

Bliv en del af en moderne revisionsvirksomhed midt på Østerbro. Vi er et dynamisk team, tæt på vores kunder og vi løser alle opgaver inden for revision, regnskab og vækstrådgivning.

Vi har en høj faglig stolthed, en uformel omgangsform, vi er gode netværkere og vi vil gerne udvide holdet med endnu en stærk profil!

Bliv revisorelev eller trainee i et ungt dynamisk firma

Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring indenfor bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Virksomheden er kendetegnet ved deres stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum. De har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Der er tale om et mindre revisionsfirma beliggende centralt ved søerne på Østerbro i København. Lægård Revision har tidligere gode erfaringer med at oplære elever/trainees.

Din profil

Vi leder efter dig, som:

 • Har bestået eller består sommeren 2022 HHX, financiel controller, finansbachelor e.l.
 • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig
 • Er positiv og ansvarsbevidst
 • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher
 • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar

Jobbet

I din hverdag vil du være en del af et ungt miljø, med en uformel omgangstone.

Dine arbejdsopgaver vil være spændende og alsidige inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds-og privatliv.

Når introduktionsperioden er overstået, vil arbejdet være præget af stor selvstændighed, med personlig kontakt til egen klientportefølje og styring af egne opgaver. I introduktionsforløbet vil du have en personlig mentor tilknyttet.

Du tilbydes en stilling i en dynamisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone. Internt i firmaet bliver der gjort en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, fællesoplevelser m.m.

 

Tiltrædelse sommer 2022.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen herunder, og upload din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Camilla Rimmer, PersonalePolitikken
telefon + 45 513 579 63

PersonalePolitikken varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende, ligesom der også løbende vil blive indkaldt til ansættelsessamtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu

Erfaren revisor

Lægård Revision er et ungt, dynamisk statsautoriseret revisionsfirma, som har stor erfaring med at rådgive og servicere start-up virksomheder og virksomheder i vækst. Kontoret ligger mellem Trianglen og søerne på Østerbro og herfra betjenes primært mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Revision – regnskaber – årsrapporter – rådgiver/sparringspartner – ledende mentorrolle for yngre revisorer – vækstvirksomheder – egen kundeportefølje – kunderelationer – work-life-balance … og meget mere!

Du bliver en del af et team med høj faglighed, hvor god kvalitet og fokus på service overfor kunderne er en naturlig del af hverdagen. Lige så vigtigt er det også, at folk er glade for at gå på arbejde og at alle føler sig positivt motiveret i et arbejdsmiljø med en uformel tone og god humor.

Primære arbejdsopgaver

 • Revision og review af regnskaber for mindre og mellemstore virksomheder
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber
 • Rådgivning og sparring fra A-Z af egne kunder
 • Direkte kundekontakt og opbygning af kunderelationer
 • Ledende mentorrolle for yngre revisorer
 • Sparring og vidensdeling med kolleger

Profil

Vi søger en uddannet cand.merc.aud. med minimum 3-8 års erfaring som rådgivende revisor af mindre og mellemstore virksomheder. Som generalist inden for revision og regnskab har du din faglige rygsæk i orden og du er vant til at rådgive virksomhedens ejer.

Du er initiativrig og klar på nye udfordringer, og som menneske hviler du i dig selv. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du forstår at sætte kunden i centrum.

Du tilbydes

 • Et spændende og selvstændigt job i et dynamisk revisionsfirma, hvor der er kort vej til beslutninger
 • Ansvar for din egen kundeportefølje med fokus på iværksættere og vækstvirksomheder
 • Ledende mentorrolle for yngre revisorer
 • At få stor indflydelse på planlægning af dagligdagen og udvikling af virksomheden
 • Fokus på din udvikling, dine ambitioner og karrieremål
 • Flotte lyse lokaler tæt ved søerne
 • Stor frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet
 • Attraktive løn- og ansættelsesvilkår og mulighed for fri parkering

Opstart: Efter aftale 

Har du spørgsmål? 

Hvis du ønsker at søge stillingen, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jette Flindt hos Bencke & Partners på telefon 26 43 53 34 eller via mail: jf@bencke-partners.dk  

Udnyt dit potentiale

Som medarbejder hos Lægård Revision får du alsidige arbejdsopgaver, stor ansvarlighed og mulighed for at udnytte dit faglige og personlige potentiale.

Vi støtter vore nye medarbejdere aktivt gennem et program af aktiviteter, samtaler og faglig opfølgning. Du bliver ikke overladt til dig selv, men er lige fra begyndelsen en vigtig del af vores kollegiale sammenhold.

Du får for eksempel tilknyttet en mentor, ligesom du gennem en række udviklingssamtaler løbende får mulighed for at afstemme forventningerne og sætte dit personlige og faglige fingeraftryk på din udvikling.

Sammen ”jagter” vi dit potentiale, så du kan blive den bedste version af dig selv og skabe et godt fundament for din videre karriere. Hos Lægård Revision får talenterne hurtigt ansvar og kommer hele vejen rundt om inspirerende opgaver.

Selv om vi vægter undervisning, udvikling og faglige ambitioner højt, så glemmer vi ikke det sociale aspekt. Det er vigtigt for os at have det hyggeligt sammen og har hen over året flere aktiviteter, hvor vi slår os løs uden for kontorets rammer.

Hvis du kan se dig selv som en del af Lægård Revision, så klik på knappen og send os din ansøgning og CV. 

Søg uopfordret

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende revision, regnskaber eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte. Vi glæder os til at høre fra dig.

Besøg os

Østerbrogade 62
2100 København Ø