Kontakt os

En karriere med
ansvar og udvikling

Vi søger ambitiøse medarbejdere

Bliv en del af en moderne revisionsvirksomhed midt på Østerbro. Vi er et dynamisk team, tæt på vores kunder og vi løser alle opgaver inden for revision, regnskab og vækstrådgivning.

Vi har en høj faglig stolthed, en uformel omgangsform, vi er gode netværkere og vi vil gerne udvide holdet med endnu en stærk profil!

Bliv revisorelev eller trainee i et ungt dynamisk firma

Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring indenfor bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Virksomheden er kendetegnet ved deres stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum. De har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Der er tale om et mindre revisionsfirma beliggende centralt ved søerne på Østerbro i København. Lægård Revision har tidligere gode erfaringer med at oplære elever/trainees.

Din profil 

Vi leder efter dig, som:

 • Har bestået HHX, er uddannet financial controller, finansbachelor e.l.
 • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig
 • Er positiv og ansvarsbevidst
 • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher
 • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Jobbet

I din hverdag vil du være en del af et ungt miljø, med en uformel omgangstone.

Dine arbejdsopgaver vil være spændende og alsidige inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds-og privatliv.

Når introduktionsperioden er overstået, vil arbejdet være præget af stor selvstændighed, med personlig kontakt til egen klientportefølje og styring af egne opgaver. I introduktionsforløbet vil du have en personlig mentor tilknyttet.

Du tilbydes en stilling i en dynamisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone. Internt i firmaet bliver der gjort en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, fællesoplevelser m.m.

Tiltrædelse senest 1. september 2020.

Interesseret? 

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Rimmer fra PersonalePolitikken på mobil: 513 579 63

PersonalePolitikken varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende, ligesom der vil blive indkaldt til ansættelsessamtaler løbende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu

Erfarne revisorer

Vi har travlt og har brug for flere revisionstalenter på vores kontor! 

Er du cand.merc.aud.? Måske statsautoriseret? Har du lyst til at fortsætte din karriere hos et mindre revisionsfirma, som er kendt for sin stærke faglighed og høje kvalitet i opgaveløsningen?

Kunne du tænke dig et alsidigt job med rådgivning af en bred vifte af vækstvirksomheder?

Er du stærk i din kommunikation og interaktion med kunderne? Er du frisk på en rolle som teamleder/mentor for yngre medarbejdere? Og kunne du på sigt være interesseret i partnerskab?

Så har vi jobbet til dig!

Vi er er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring indenfor bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Vi kendetegnes ved vores stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum.

Vi har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Vi er beliggende centralt ved søerne på Østerbro i København.

 

Hvem er du? 

Vi leder efter en kandidat der kan nikke genkendende til følgende: 

 • Har mindst 3 års erfaring fra et statsautoriseret revisionsfirma
 • Har bestået cand.merc.aud.
 • Er fagligt klædt på i forhold til udviklingen i kravene til revision m.v.
 • Har indgående erfaring med opgaverne i mindre og mellemstore virksomheder
 • Selvstændigt kan passe og udvikle en klientportefølje og forstår at sætte kunden i centrum
 • Kan deltage i arbejdsgrupper til ajourføring og udvikling af revisionsfirmaets kvalitetssikring og ydelser
 • Er struktureret og løsningsorienteret med et godt overblik
 • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher
 • Er en stabil og selvstændig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Som person er du typen, der kan tage initiativ, og som arbejder systematisk og kvalitetsbevidst med opgaverne. Du formår at sætte dig ind i komplekse opgaver på forholdsvis kort tid og kan begå dig på flere forskellige organisatoriske niveauer. Du er en kompetent sparringspartner for både kunder og kolleger, og du evner at rådgive og vejlede mindre erfarne kolleger og i øvrigt sætte et godt eksempel.

Jobbet

Stillingens nøjagtige indhold vil naturligvis kunne tilpasses dine faglige og personlige kompetencer og interesser, men som revisor hos os, vil dine arbejdsområder primært være inden for regnskab, revision og rådgivning af egne klienter. Hertil kommer planlægning af tid og sparring med dine kolleger. Vi forventer, at du kan tage selvstændigt ansvar for egne klienter og gennemførelse af egne opgaver, ligesom du også kan tage ansvar for introduktion og oplæring af yngre medarbejdere og uddelegere og støtte op om kollegaer, når der er behov. Du vil i dagligdagen komme til at fungere som mentor/teamleder for 2-3 yngre medarbejdere.

Mange nye kunder og opgaver er allerede i hus, og der er i første omgang brug for hænder og gode hoveder til at tage fra. Men på sigt skal du også selv arbejde med salget, og du vil komme til at indgå i et spændende salgstræningsforløb sammen med dine kolleger.

Du tilbydes en stilling i en dynamisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone. Samtidig vil du opleve at få stor indflydelse på planlægningen af dagligdagen og udviklingen af virksomheden. Du bliver en del af en gruppe af ledende medarbejdere og vil på sigt også få mulighed for at blive tilbudt partnerskab i virksomheden.

Tiltrædelse snarest muligt!

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen og vores virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os!

Har vi fanget din interesse, så send din ansøgning og dit CV via nedenstående knap:

Ansøg nu

Udnyt dit potentiale

Som medarbejder hos Lægård Revision får du alsidige arbejdsopgaver, stor ansvarlighed og mulighed for at udnytte dit faglige og personlige potentiale.

Vi støtter vore nye medarbejdere aktivt gennem et program af aktiviteter, samtaler og faglig opfølgning. Du bliver ikke overladt til dig selv, men er lige fra begyndelsen en vigtig del af vores kollegiale sammenhold.

Du får for eksempel tilknyttet en mentor, ligesom du gennem en række udviklingssamtaler løbende får mulighed for at afstemme forventningerne og sætte dit personlige og faglige fingeraftryk på din udvikling.

Sammen ”jagter” vi dit potentiale, så du kan blive den bedste version af dig selv og skabe et godt fundament for din videre karriere. Hos Lægård Revision får talenterne hurtigt ansvar og kommer hele vejen rundt om inspirerende opgaver.

Selv om vi vægter undervisning, udvikling og faglige ambitioner højt, så glemmer vi ikke det sociale aspekt. Det er vigtigt for os at have det hyggeligt sammen og har hen over året flere aktiviteter, hvor vi slår os løs uden for kontorets rammer.

Søg uopfordret

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende revision, regnskaber eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte. Vi glæder os til at høre fra dig.

Østerbrogade 62
2100 København Ø