Kontakt os

En karriere med
ansvar og udvikling

Vi søger ambitiøse medarbejdere

Bliv en del af en moderne revisionsvirksomhed og et dynamisk team, som er tæt på vores kunder og løser alle opgaver inden for revision, regnskab og vækstrådgivning!  Hovedkontoret ligger på Østerbro, tæt på offentlig transport og et Nordhavns-område i rivende udvikling. Vi har desuden et lokalt kontor på Stevns. 

Vi har en høj faglig stolthed, en uformel omgangsform, vi er gode netværkere og vi vil gerne udvide holdet med endnu stærkere profiler.

Bliv revisorelev eller -trainee i et ungt dynamisk firma, med fokus på kompetenceudvikling og socialt sammenhold

Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring indenfor bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Vi er et mindre revisionsfirma, som har hjemme i Tietgens Have over for Nordhavn Station på Østerbro, og er kendetegnet ved vores stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum. Vi har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher, og har tidligere gode erfaringer med at oplære elever/trainees, hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Din profil

Vi leder efter dig, som: 

 • Har bestået eller består sommeren 2023 HHX, financiel controller, finansbachelor, finansøkonom eller lignende
 • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig i en spændende revisionsbranche.
 • Er positiv, ansvarsbevidst og har godt humør.
 • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher.
 • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Jobbet: 

Du vil her blive en del af et ungt miljø, med en uformel omgangstone, hvor faglige og sociale arrangementer prioriteres. Vi gør en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, faglige orienteringsdage, fællesoplevelser, m.m.

I introduktionsforløbet vil du have en personlig mentor tilknyttet, som er med til at sikre din faglige udvikling og at du er tryg i dine arbejdsopgaver. Der vil derfor fra starts være lagt en udviklingsplan for dig, hvor din hverdag vil være præget af spændende og alsidige arbejdsopgaver inden for revision og rådgivning. Denne vil vi sikre løbende bliver tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser.

Når introduktionsperioden er overstået, vil selve arbejdet være præget af stor selvstændighed, med personlig kontakt til egen klientportefølje og styring af egne opgaver – dog altid med mulighed for sparring med kollegaer og ledelse.

Du tilbydes dermed en stilling i en energisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder, hvor der er mulighed for at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv, da vi vægter fleksibilitet højt samt muligheden for at have indflydelse på egne opgaver

Tiltrædelse nu eller sommeren 2023.

Interesseret? 

Så klik på nedenstående ansøgningsknap, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV. Upload også gerne uddannelsesbeviser m.m. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Kurt Lægård på kl@laegaard.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu

Bliv studentermedarbejder i et ungt dynamisk firma

Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med fokus på ambitiøse virksomheder og stor erfaring med iværksætteri og vækst.

Vi er et mindre revisionsfirma, som har hjemme i Tietgens Have over for Nordhavn Station på Østerbro. Vi sætter altid kunden i centrum, og sætter en stærk faglig profil i spil, med adgang til alle relevante kompetencer. Kundeporteføljen er solid, og består typisk af mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Din profil

Vi leder efter dig som: 

 • Lige er startet på eller i gang med cand.merc.aud.-studiet på fuldtid eller som erhvervskandidat.
 • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig i en spændende revisionsbranche.
 • Er positiv, ansvarsbevidst og har godt humør.
 • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher.
 • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder systematisk samt kvalitetsbevidst med frihed under ansvar.

Jobbet

Du vil hos Lægård Revision blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone, hvor faglige og sociale arrangementer prioriteres. Vi gør en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, faglige orienteringsdage, fællesoplevelser, m.m.

Vi støtter vores nye medarbejdere aktivt gennem et program af aktiviteter. I introduktionsforløbet vil du bl.a. blive tilknyttet en mentor, som er med til at sikre din faglige udvikling og at du er tryg i dine arbejdsopgaver.

Efter introduktionsperioden vil dit arbejde være præget af stor selvstændighed, med styring af egne opgaver og ansvarsområder. Du vil have gode muligheder for fleksible arbejdstider, således at du har tid til dit studie og opgaver. Arbejdstiden aftales med din mentor.

Dine fremtidsudsigter

Vi ansætter med henblik på at kunne tilbyde dig en fast stilling, når dit cand.merc.-studie er afsluttet, med mulighed for støtte til videreuddannelsen til statsautoriseret revisor.

Vi har brug for ekstra hænder allerede i dag, så vi håber, at du kan tiltræde hurtigt.

Interesseret? 

Så klik på knappen herunder, og send din ansøgning og relevante papirer. Ønsker du yderligere oplysninger eller et bredere kendskab til vort firma, er du velkommen til at kontakte Kurt Lægård på kl@laegaard.dk.

Du kan selvfølgelig også læse mere om Lægård Revision her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu

Erfaren revisor

Lægård Revision er et ungt, dynamisk statsautoriseret revisionsfirma, som har stor erfaring med at rådgive og servicere start-up virksomheder og virksomheder i vækst. Kontoret ligger på Østerbro tæt på det spændende Nordhavns-område, og herfra betjenes primært mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Revision – regnskaber – årsrapporter – rådgiver/sparringspartner – ledende mentorrolle for yngre revisorer – vækstvirksomheder – egen kundeportefølje – kunderelationer – work-life-balance … og meget mere!

Du bliver en del af et team med høj faglighed, hvor god kvalitet og fokus på service overfor kunderne er en naturlig del af hverdagen. Lige så vigtigt er det også, at folk er glade for at gå på arbejde og at alle føler sig positivt motiveret i et arbejdsmiljø med en uformel tone og god humor.

Primære arbejdsopgaver

 • Revision og review af regnskaber for mindre og mellemstore virksomheder
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber
 • Rådgivning og sparring fra A-Z af egne kunder
 • Direkte kundekontakt og opbygning af kunderelationer
 • Ledende mentorrolle for yngre revisorer
 • Sparring og vidensdeling med kolleger

Profil

Vi søger en uddannet cand.merc.aud. med minimum 3-8 års erfaring som rådgivende revisor af mindre og mellemstore virksomheder. Som generalist inden for revision og regnskab har du din faglige rygsæk i orden og du er vant til at rådgive virksomhedens ejer.

Du er initiativrig og klar på nye udfordringer, og som menneske hviler du i dig selv. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du forstår at sætte kunden i centrum.

Du tilbydes

 • Et spændende og selvstændigt job i et dynamisk revisionsfirma, hvor der er kort vej til beslutninger
 • Ansvar for din egen kundeportefølje med fokus på iværksættere og vækstvirksomheder
 • Ledende mentorrolle for yngre revisorer
 • At få stor indflydelse på planlægning af dagligdagen og udvikling af virksomheden
 • Fokus på din udvikling, dine ambitioner og karrieremål
 • Flotte lyse lokaler tæt ved søerne
 • Stor frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet
 • Attraktive løn- og ansættelsesvilkår og mulighed for fri parkering

Opstart: Efter aftale 

Har du spørgsmål? 

Hvis du ønsker at søge stillingen, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kurt Lægård på kl@laegaard.dk.

Bliv en del af Lægård Revision

Som medarbejder hos Lægård Revision får du alsidige arbejdsopgaver, stor ansvarlighed og mulighed for at udnytte dit faglige og personlige potentiale.

Vi støtter vore nye medarbejdere aktivt gennem et program af aktiviteter, samtaler og faglig opfølgning. Du bliver ikke overladt til dig selv, men er lige fra begyndelsen en vigtig del af vores kollegiale sammenhold.

Du får for eksempel tilknyttet en mentor, ligesom du gennem en række udviklingssamtaler løbende får mulighed for at afstemme forventningerne og sætte dit personlige og faglige fingeraftryk på din udvikling.

Vi satser med andre ord på at du kan blive den bedste version af dig selv og skabe et godt fundament for din videre karriere. Hos Lægård Revision får talenterne hurtigt ansvar og kommer hele vejen rundt om inspirerende opgaver.

Selv om vi vægter undervisning, udvikling og faglige ambitioner højt, så glemmer vi ikke det sociale aspekt. Det er vigtigt for os at have det hyggeligt sammen og har hen over året flere aktiviteter, hvor vi slår os løs uden for kontorets rammer.

Hvis du kan se dig selv som en del af Lægård Revision, så klik på knappen og send os din ansøgning og CV. 

Søg uopfordret

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende revision, regnskaber eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte. Vi glæder os til at høre fra dig.

Besøg os

Tietgens Have
Østbanegade 123
2100 København Ø

Industrivej 44
4683 Rønnede