Kontakt os

Vil du mindske risikoen for, at din virksomhed bliver ramt af cyberangreb? Fra den 17. marts 2022 har du mulighed for at søge om et tilskud på 50.000 kroner til rådgivning om, hvordan du datasikrer din virksomhed

En reel risiko

Selvom du tænker ”det sker ikke for mig”, så lurer en risiko for at, din virksomhed bliver ramt af et sikkerhedsnedbrud, hvis du ikke har styr på sikkerhedsniveauet. Bliver din virksomhed ramt af et cyberangreb, kan det blive svært at opretholde den daglige drift, og det kan have store økonomiske konsekvenser.

Støtte til sikring

For at løfte den digitale sikkerhed i din virksomhed har du fra den 17. marts mulighed for at ansøge om en tilskudsvoucher på 50.000 kroner via SMV:Digital. Voucheren kan du bruge på et rådgivningsforløb, hvor du sammen med en rådgiver gennemgår din virksomheds data, processer og systemer for at identificere områder, hvor der er behov for sikkerhedstiltag, og hvordan du bedst kan implementere disse.

Du vil i rådgivningsforløbet også få mulighed for at få hjælp af rådgiveren til at opnå en certificering eller mærkning inden for digital sikkerhed.

Se mere og ansøg på smvdigital.dk

Vi hjælper gerne

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning omkring dette, eller i øvrigt vedrørende digitalisering af din virksomheds økonomi og bogføring.