Kontakt os

I denne uge fortsætter vores serie af Månedens App, hvor vi yder vores bidrag til at finde rundt i alle de apps, der findes til brug inden for virksomheders økonomistyring og regnskab. Der er mange fordele at hente med de rigtige værktøjer – vi sætter et fagligt blik på et område i rivende udvikling, og tilstræber at hjælpe med at træffe de app-valg, der er bedst for virksomheden.

Flere bilag, mere arbejde

Det er selvfølgelig dejligt, når forretningen vokser, og aktivitetsniveau og omsætning stiger – men det byder også på udfordringer. Ofte betyder vækst, at antallet af indgående bilag også vokser. Hvis disse håndteres manuelt, så medfører dette selvfølgelig, at den bogførings- og rengskabsmæssige arbejdsbyrde følger med opad. Samtidig kan der være forskellige processer for forskellige bilag, for eksempel omkring godkendelse, betaling og kontering, hvilket betyder at kompleksiteten og risikoen for fejl også øges.

Dette kan forårsage administrative flaskehalse, og selvfølgelig fører det også tit til, at udgifterne til bogholderi og revision stiger betragteligt.

Automatiseret betaling

Det afgørende element i håndteringen af leverandørfakturaer er naturligvis, at de bliver betalt – og at det sker korrekt rent administrativt. Det er netop dette element, som denne måneds app er specialiseret omkring. Med Corpay One er det muligt at automatisere ikke blot selve betalingen, men også de tilknyttede administrative forhold som godkendelse, bogføring m.m.

Corpay One – som oprindeligt hed Roger, og som i starten af 2021 blev købt af FLEETCOR – har som mål at være den førende betalingsløsning til små og mellemstore vækstvirksomheder. Corpay One’s service er bygget op omkring en intelligent scanning-funktion til bilag, som man selvfølgelig også kan bruge på farten. Det særlige ved løsningen er imidlertid at den ikke blot kan registrere bilag, men også automatisk betale dem – endda uden behov for netbank-login.

Dine egne workflows

Med Corpay One’s app kan man oprette sine egne, skræddersyede workflows, og sikre at bilag altid behandles i overensstemmelse med virksomhedens godkendelsesprocedurer. Udnytter man mulighederne rigtigt, så kan man ifølge virksomhedens egne data spare op til 65% af den tid, man ellers bruger på at håndtere bilag og betalinger.

Vores bemærkninger

Baseret på vores erfaring med Corpay One vil vi gerne stå til troende for, at der virkelig er tid at spare ved at bruge app’en – både for bogholdere og for virksomhedens ledelse. Hele håndteringen kan betryggende automatiseres, fra registrering og betaling til bogføring og opbevaring af alle bilag. Det hele er så simpelt som at videresende en mail, og godkende betaling og bogføring med et klik.

Det er også vores oplevelse, at kundesupporten er særdeles venlig og effektiv, og hjælper hvis man har udfordringer som bruger. Alligevel anbefaler vi dog, at man er dygtig til sin bogføring, inden man tager skridtet til at automatisere med Corpay One, da det stadig kræver, at man implementerer systemet korrekt. Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe med det, og sikre at alting bliver sat op og fungerer som det skal.

Se mere om månedens app

Corpay One tilbyder kunder hos Lægård Revision 1. måned gratis
– ring eller skriv og hør mere

Kontakt os

Som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for det – i forhold til denne måneds app, eller hvis der er andet omkring din virksomheds økonomi og regnskab, vi kan hjælpe med!