Kontakt os

I disse coronatider kan din virksomhed have behov for ekstra likviditet. Der er hjælp på vej, da juni-betalingen for A-skat og AM-bidrag samt tilbagebetalingsfristen for A-skattelån udskydes.

Folketingets partier har besluttet at sikre virksomheder ekstra likviditet ved at udskyde fristen for juni-betalingen af A-skat og AM-bidrag til januar 2022. Derudover flyttes tilbagebetalingsfristen for A-skattelåneordningen med 12 måneder. Her flyttes fristen fra 1. november 2021 til 1. november 2022.

Overblik

Vi har samlet de nye frister i dette overskuelige tema – klik på knappen for at få en version, der kan printes og hænges op.

Printvenlig version

Stadig samme indberetningsfrister

Vær opmærksom på, at indberetningsfristerne for A-skat og AM-bidrag for juni 2021 stadig er de samme. Hvis ikke du indberetter i tide, kan du risikere, at Skattestyrelsen fastsætter et skønsmæssigt beløb og desuden udsteder en afgift på 800 kroner.

Du skal derfor stadig huske at indberette A-skat og AM-bidrag efter følgende frister:

  • Små og mellemstore virksomheder: 10. juni 2021
  • Store virksomheder: 30. juni 2021.

Kontakt os

Hvis du har brug for vores hjælp – med dette eller andre forhold omkring støtteordningerne, eller andre ting vedrørende økonomi og regnskab – så er du altid velkommen til at ringe eller skrive!