Kontakt os

Som det fremgår, når man bevæger sig rundt her på hjemmesiden, så har vi hos Lægård Revision i høj grad fokus på rådgivning, vækst og udvikling, navnlig i segmentet “Små & Mellemstore Virksomheder”. Det er et valg, der hviler på vores interesse for at hjælpe mindre, eventuelt nystartede virksomheder med at forløse deres potentiale – samtidig er det også et område, hvor vi føler, at vi kan gøre en forskel der kan mærkes.

De bedste profiler til opgaven

Vi lægger vægt på, at de medarbejdere vores kunder møder, til enhver tid har et fagligt niveau, der indgyder tryghed, og sikrer at den bistand og information man får er på højde med opgaven.

Vores team har allerede stor akkumuleret erfaring med rådgivning og udvikling i SMV-området. Dog har det i længere tid været et ønske hos Kurt Lægård at udvide i toppen, og finde en statsautoriseret revisor som brænder for det samme segment som vi gør, og som også har erfaring med området. Da der ikke bare er tale om et fagligt match, men også, og måske endda i særlig grad et fælles kulturelt fodslag, så har vi imidlertid ikke forhastet os.

Tålmodigheden bærer frugt

Nu er vi til gengæld klar til at præsentere vores kunder og netværk for et nyt, stærkt medlem af Lægård-holdet – fra og med oktober måned i år er Jens Vadekær trådt ind i virksomheden, som præcis den ressource vi ønskede os!

Jens er statsautoriseret revisor, cand. merc. aud., og har tyve års erfaring som revisor og rådgiver i SMV- og ejerleder-segmentet. Både i tidligere stillinger hos FSR og Ernest & Young, og i sin egen virksomhed Vadekær Consulting, har han i særlig grad haft at gøre med forretningsudvikling og vækst for virksomheder af denne type.

Rådgivning og handling

for Jens er tiltrækningen ved de mindre og mellemstore virksomheder den samme, som også altid har tændt os hos Lægård Revision: Der er kort fra idé til handling, og den rigtige rådgivning kan virkelig skabe mærkbar forandring!

“Vi følger vore kunder i tykt og tyndt, og ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe dem med at have orden i penalhuset og skabe rentable virksomheder, der vokser”, siger Jens, og tilføjer at det store potentiale for at gøre en forskel er en del af det der får hverdagen til at føles meningsfuld.

En mindre rokade

Samtidig med Jens’ tiltræden siger vi farvel til Jørn Christoffersen, som forlader revisionsbranchen og søger nye professionelle og personlige udfordringer. En del af opgaven for holdets nye statsautoriserede revisor er derfor naturligt at medvirke til, at de kunder Jørn har taget hånd om bringes fordelagtigt videre, og fortsat får den bistand de har brug for.

Velkommen til Østerbro, Jens – vi glæder os til et stimulerende og udviklende samarbejde!