Kontakt os

Det er igen blevet tid til et indslag i vores serie af Månedens App, hvor vi hjælper med at finde rundt i de mange digitale værktøjer, der kan bidrage med besparelser eller byde på andre fordele for en virksomhed. Vi sætter et fagligt blik på et område i rivende udvikling, og hjælper med at vælge de apps, der passer til profilen og behovet.

Ledelse, medarbejdere og resultater

Med denne måneds app har vi valgt at bevæge os lidt væk fra de konkrete økonomifunktioner. En del af vores rådgivning går naturligt på organisationens rolle i forretningen, og dermed på elementer i ledelse – og det findes der også digitale værktøjer til at hjælpe med.

At lede en virksomhed kræver kvalificeret og værdiskabende kommunikation med medarbejdere. En væsentlig del af dette er den udviklende samtale. Medarbejdere har ofte relevant viden, så forberedelsen til samtalen bør have fokus på medarbejderens input. Det er ligeledes væsentligt at holde retningen under selve samtalen, og de aftaler og indsatser, der kommer ud af dialogen, skal følges op.

At have styr på sine dialoger er altså kritisk for en virksomheds evne til at nå sine mål gennem engagerede medarbejderes indsatser.

Den digitale løsning

Som navnet antyder, så er Musskema.dk skabt for at hjælpe virksomheder med øge værdien af deres ledelsesmæssige dialoger. Den grundlæggende funktion er at spore medarbejderne ind på den retning, som er meningsfuld for udviklingen, og bringer de rigtige spørgsmål og temaer i spil. Derudover byder pakken på en række yderligere funktions-moduler.

MUS
Automatiserer aftaler og deadlines, giver overblik og skaber organisatorisk sammenhæng

1:1 Dialoger
Sætter forberedelse, referat og opfølgning på løbende dialoger i system

Kompetence-udvikling
Sikrer “value for money” på kompetenceudviklingen – før, under og efter et udviklingsforløb

Leder-evaluering
360-graders automatiseret proces med oversigter og slut-rapport

– samt APV-modul, Onboarding med mere. I alt findes der i skrivende stund tolv moduler, rettet mod centrale ledelses- og organisationsfunktioner. Sammensætningen har til formål at tilbyde et ledelsesværktøj, der skaber værdi både i dialogen med medarbejderne, og internt i ledelsen.

Vores bemærkninger

Hos Lægård Revision har vi brugt flere af de moduler, der findes på Musskema.dk, til vores egne interne personale-processer. Det er vores oplevelse, at platformen gør en forskel, som skaber værdi i virksomheden, og sætter os i stand til at holde struktur og momentum i processerne – eksempelvis i form af, at de årlige MUS-samtaler udmøntes i opfølgende samtaler og aktiviteter i løbet af året.

Som revisor ser vi gerne, at der er struktur på en virksomheds interne processer, og i det lys giver vi gerne Muskema.dk vores anbefaling.

Se mere om månedens app

Prisen afhænger af din virksomhed, men tager udgangspunkt i en enhedspris pr. leder på 2.899,-
Kontakt Musskema for at høre nærmere

Kontakt os

Som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for det – i forhold til denne måneds app, eller hvis der er andet omkring din virksomheds økonomi og regnskab, vi kan hjælpe med!