Kontakt os

Fra den 12. april kan små og mellemstore virksomheder søge om tilskud på 50.000 kroner til rådgivning om blandt andet digitalisering af administrative processer, økonomi-, kunde- og ordrestyring og udvikling af online salg.

Digitale muligheder for forretningen

Har din virksomhed brug for rådgivning om, hvordan I sikrer bedre digital økonomistyring – eksempelvis i forbindelse med overgangen til den obligatoriske digital bogføring? Eller om andre forhold, der byder på muligheder for at udvikle virksomheden med digitale midler?

Så er der godt nyt. Onsdag den 12. april 2023 åbner SVM:Digital nemlig en ny støttepulje, hvor du kan søge om økonomisk tilskud på 50.000 kroner til privat rådgivning om digitale løsninger, der kan hjælpe din virksomhed.

Tilskuddet kan blandt andet anvendes til at indhente rådgivning om ny teknologi, der kan strømline arbejdsgange, omkring implementering af relevante teknologier, og om hvordan du kan digitalisere administrative processer som eksempelvis økonomistyring, kunde- og ordrestyring og lagerstyring.

Hvem kan søge?

Der er en række kriterier, du skal opfylde for at kunne søge tilskuddet. Der er blandt andet krav om:

  • · Dansk CVR-nr.
  • · En omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • Digital eller teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed

Du kan se meget mere om ansøgningskriterier og søge om støtte på puljens hjemmeside:  

læs & søg